Unieke salontafel laten maken door persoonlijke aandacht

Wilt u een unieke salontafel laten maken door vakkundige en ervaren houtbewerkers? Dan hoeft u niet verder te zoeken. In onze werkplaats maken wij salontafels op maat voor al onze klanten. En er gingen u al veel tevreden klanten voor. Eerder uitgevoerde project zijn dan ook een bron van inspiratie. Maar kijkt u allereerst naar uw eigen wensen voor een maatwerk tafel. Er zijn namelijk veel mogelijkheden en het is goed om van te voren na te denken over de uitstraling van de tafel in de ruimte waar u hem wilt plaatsen. Ook bepaalt u of de houten salontafel dient te passen bij uw overige interieurinrichting, of dat u liever iets heel anders en contrasterend wilt. Het interieur blijft rustig of het wordt spannend door toevoeging van authentieke eikenhouten elementen.

Uw unieke salontafel laten maken vraagt om maatwerk

Met een stevige en goed vervaardigde salontafel kunt u zeker een tiental jaren vooruit. Daarom besteden wij veel persoonlijke aandacht aan uw wensen voor de tafel op maat. Het gaat niet alleen om de afmeting, maar ook om de manieren waarop de tafel afgewerkt kan worden. Denk alleen al aan de afwerking van het blad of het onderstel waar het blad op steunt. In onze werkplaats kunnen we het werkblad van uw tafel lakken, beitsen, oliƫn, maar ook onbehandeld laten. Zo krijgt de tafel een mooie naturel look. Ook vraagt een salontafel van hout weinig onderhoud. Wanneer u een keer in de week het oppervlak met een vochtige doek afneemt, behoudt het hout zijn unieke uitstraling.

Soorten salontafels

Er zijn diverse soorten tafels te koop. U kunt kiezen voor een vierkante of ronde tafel, een hoger of lager model. Het blad van een salontafel kan dikker of dunner zijn, naar gelang uw wensen. Onze werkplaats kan zelfs een doorsnede van een boomstam nemen als basis voor de salontafel. Voor een robuuste uitstraling laat u dan de rand ruw of wij schaven en schuren langs de contouren van de stam. Op deze manier houdt u wel de authenticiteit van de boomstam, maar worden grove randen fijn afgewerkt. U krijgt hiermee een echte eyecatcher in huis.

Ons werkgebied

Ons bedrijf is gevestigd in Veldhoven in de provincie Noord-Brabant en is dus makkelijk bereikbaar vanuit Eindhoven, Waalre, Valkenswaard, Nijmegen, Den Bosch, Breda, Tilburg, Weert en Venlo. Maar onze klanten weten ons eveneens te vinden vanuit alle provincies, zoals Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.