Uw landelijke tafel voor buiten laat u in onze ervaren werkplaats vervaardigen

Onze werkplaats levert diverse soorten houten tafels, dus ook wanneer u een landelijke tafel voor buiten op maat wilt laten maken kunt u bij ons terecht. Landelijke tafels zijn tijdloos en gaan heel wat jaren mee in uw tuin. Door een goed ontwerp kiest u een uitstraling die geheel past binnen de bestaande tuin en inrichting. U bespreekt met ons wat uw wensen zijn, zoals hoe groot de buitentafel gaat worden en met welke afwerking u de tafel graag wilt bestellen. De prijzen voor een tafel op maat zijn gelukkig niet meer te vergelijken met vroeger. Dus om te kijken of maatwerk ook binnen uw budget past, neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij sturen u graag een prijsopgave.

Een prachtige landelijke tafel voor buiten

Landelijke tafels voor buiten zijn makkelijk in het onderhoud. Net als alle andere buitenmeubels van hout dient u de oppervlakken vrij van bladmateriaal te houden. Als blad langer blijft liggen en vergaat krijgt u namelijk veel sneller een groene waas op uw tuinmeubilair. Staat uw tuinmeubilair ook nog onder een boom of op een plaats waar weinig zon komt, dan kan er zelfs mos op uw meubilair gaan groeien. Na een flinke zomerstorm of in de herfst doet u er dus goed aan om even met de bezem over uw meubilair te gaan. Met een bladblazer bereikt u hetzelfde effect nog veel sneller.

Bijpassende eikenhouten banken

Veel mensen kiezen voor bijpassende banken bij de landelijke tafel. U kunt ook aan één kant van de buitentafel een bank die op maat gemaakt is zetten en om de rest van de tafel stoelen plaatsen. Dit oogt speelser. Vooral kinderen worden direct aangetrokken tot een houten bank. Het zit prettig en het staat stevig. Is uw tuin ommuurd? Dan staat een eiken bank ook mooi tegen deze muur. U kleedt de bank aan door er potten met bloemen omheen te zetten of een grote kaars in een lantaarn op de bank te zetten. Door de kaarsverlichting is het een echte aandachtstrekker tegen de tijd dat het gaat schemeren en donker wordt. Onze werkplaats.

Ons werkgebied

Ons bedrijf is gevestigd in Veldhoven in de provincie Noord-Brabant en is dus makkelijk bereikbaar vanuit Eindhoven, Waalre, Valkenswaard, Nijmegen, Den Bosch, Breda, Tilburg, Weert en Venlo. Maar onze klanten weten ons eveneens te vinden vanuit alle provincies, zoals Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.