Schaf een landelijke tafel voor binnen aan

Steeds meer mensen kiezen er voor om een landelijke tafel voor binnen aan te schaffen. De meest centrale plek in huis wordt vaak gekozen om een grote, landelijke tafel te plaatsen. Dit kan in de woonkamer zijn of in de keuken. U gebruikt de tafel om uw krant te lezen met een kop koffie erbij. De kinderen zitten er het liefst aan om hun huiswerk te maken. En uw partner pakt de laptop erbij en checkt of er nieuwe e-mails binnengekomen zijn. Een praktische houten tafel die tegen een stootje kan biedt ruimte voor al deze zaken. En soms is er dan ook nog ruimte over voor de fruitschaal en een fleurige bos bloemen. Aan de tafel wordt geleefd.

Een landelijke tafel voor binnen is maatwerk

Een unieke houten tafel wordt pas echt uniek als het maatwerk is. Vaak zijn tafels rechthoekig en misschien wilt u liever een vierkante of ronde tafel met natuurlijke eiken look. Dat is bij ons geen probleem. Uw wensen zijn ons uitgangspunt voor een ontwerp. En de vaklieden uit onze werkplaats kunnen door ruime ervaring met houtbewerking uit de voeten met al uw keuzen. Zo kan er in de dikte van het blad voor de landelijke tafel voor binnen gevarieerd worden. Een iets dikker en onbewerkt of onbehandeld blad kunt u na het ontdekken van kleine gebruikssporen weer lichtjes opschuren. Zo blijft uw eiken tafel er als nieuw uitzien. En indien u na een aantal jaren de sfeer in uw interieur wilt wijzigen, kunt u een onbehandeld tafelblad natuurlijk alsnog behandelen. Met een goed basisproduct heeft u de kwaliteit in huis waarmee dit mogelijk is.

Tafel met opbergmogelijkheden

Een ander idee is een haltafel of sidetable. Deze plaatst u in de ruimte waar u binnenkomt tegen de muur om de sleutels of de post op kwijt te kunnen. Een haltafel is een zeer praktische oplossing als u de ruimte heeft voor het plaatsen van zo’n tafel. De breedte bepalen wij in overleg met u, zodat het geen probleem vormt voor de normale doorgang. Een sidetable plaatst u in de woonkamer tegen een grote muur of tegen de achterkant van een zitbank. Op deze manier creëert u als het ware twee ruimten in één door bewust een afscheiding te plaatsen. Een haltafel of sidetable biedt ook mogelijkheid voor wat extra opslagruimte. Een mooie, wilgentenen mand of een paar dozen met unieke prints maken ruimte voor plaids, winterspullen of andere seizoensartikelen die u graag uit het zicht wilt opbergen.

Ons werkgebied

Ons bedrijf is gevestigd in Veldhoven in de provincie Noord-Brabant en is dus makkelijk bereikbaar vanuit Eindhoven, Waalre, Valkenswaard, Nijmegen, Den Bosch, Breda, Tilburg, Weert en Venlo. Maar onze klanten weten ons eveneens te vinden vanuit alle provincies, zoals Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.