Uw landelijke tafel laten maken door ervaren ambachtslieden

Bij het laten maken van een landelijke tafel gaat u niet over een nacht ijs. U wilt van te voren weten dat uw wensen ook verwezenlijkt zullen worden, voor de tijd en de kosten die het op maat vervaardigen met zich meebrengen. Ambachtelijk werk vraagt dan ook om vakmanschap. En goed vakmanschap is helaas niet meer vanzelfsprekend. Bij onze werkplaats met ruime ervaring bent u gelukkig wel op de juiste plek aanbeland. Het ontwerpen en vervaardigen van een landelijke tafel is voor ons dagelijks werk. U heeft bij ons diverse mogelijkheden bij het bestellen van een tafel.

Een landelijke tafel laten maken vraagt om maatwerk

De expert in houtbewerking weet welk hout past bij de wensen die u heeft. Wij weten hoe het hout op maat gemaakt moet worden, hoe de mooie eigenschappen het beste tot zijn recht komen en welke behandeling geschikt is. U kunt kiezen uit een tafel van Amerikaans eiken, licht eiken, maar ook tafels in kersen kleur zijn mogelijk. Voor de behandeling na het op maat maken van de landelijke tafel is er volop keuze. De opties zijn: naturel laten of behandelen met een beits, lak of olie.

Vorm en afwerking van landelijk tafelblad

Allereerst dient u na te denken over de grove afwerking van het blad van de tafel. Houdt u van rustiek en stoer? Dan laten we de randen van het tafelblad ruw. We schaven en schuren het dan niet fijn en recht. Maar voor een modern interieur houden we strakke vormen aan. Een eikenhouten tafelblad kan ook in diverse diktes gezaagd worden. Zo kunt u het oppervlak van het blad wat meer accentueren. Aarzel niet om voor prijzen van landelijke tafels contact met ons op te nemen. Ons team staat voor u klaar.

Details maken uw tafel af

Hoewel het tafelblad zelf door zijn robuuste uitstraling veel aandacht krijgt, is wat er onder het blad bevestigd wordt ook niet geheel onbelangrijk. U kunt een houten onderstel selecteren, maar ook een metalen poot kan gemonteerd worden. Bij zowel de afwerking van hout en metaal als onderstel zijn diverse mogelijkheden. Voor een symmetrische afwerking adviseren wij de robuuste houten poten die parallel bevestigd worden. Een speelser effect bereikt u met gekruiste poten of een driepoot die in het midden van de blad begint. Laat u door projectfoto’s van klanten die u voorgingen inspireren en aarzelt u niet om contact op te nemen bij vragen.

Ons werkgebied

Ons bedrijf is gevestigd in Veldhoven in de provincie Noord-Brabant en is dus makkelijk bereikbaar vanuit Eindhoven, Waalre, Valkenswaard, Nijmegen, Den Bosch, Breda, Tilburg, Weert en Venlo. Maar onze klanten weten ons eveneens te vinden vanuit alle provincies, zoals Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.