Uw houten picknicktafel laten maken

Om een picknicktafel precies in uw tuin te laten passen is het raadzaam om uw houten picknicktafel op maat te laten maken. Met maatwerk krijgt u natuurlijk een tafel die voldoet aan uw eisen in plaats van een picknicktafel die uit massaproductie ontstaan is en net niet aan uw verwachtingen voldoet. Zo kunnen de dikte van het blad en de zittingen aan de tafel geheel naar uw eigen smaak ontworpen worden. De een kiest voor wat fijner, de ander voor robuuster. Deze wensen zijn allemaal in onze eigen werkplaats uit te voeren.

Op maat gemaakte boomstam picknicktafel

Een trendy, houten picknicktafel op maat laten maken

Picknicktafels zijn weer helemaal terug van weg geweest. Waar u ze vroeger vooral in speeltuinen of pretparken zag, wil nu elke trendsetter zijn of haar eigen picknicktafel in de tuin. Het is niet alleen leuk voor de kinderen of kleinkinderen, maar ook voor volwassenen. De bankjes kunnen los bij de tafel geplaatst worden, maar het is ook mogelijk om een vaste opstelling te ontwerpen. In onze werkplaats kunnen wij elke uitvoering die u wenst vervaardigen. En wij denken natuurlijk graag met u mee in de ontwerpfase van uw tafel. Zo kan de gehele tafel uit hout bestaan, maar ook een metalen onderstel is mogelijk. Haalt u vooral inspiratie uit eerdere projecten die onze werkplaats verlaten hebben.

Praktische picknicktafel van hout kopen

Het mooie van een picknicktafel is dat het altijd direct te gebruiken is. Wanneer u door het jaar heen het blad van het oppervlak heeft verwijderd, heeft het verder nauwelijks onderhoud nodig. Zodra de eerste zonnestralen schijnen en de temperatuur het toe laat, kan er buiten gegeten worden. En wat is nu heerlijker dan een ontbijtje in eigen tuin aan de tafel op zondagochtend? Of lekker bijpraten met een paar vrienden die de zon aan het einde van de dag mee onder zien gaan? Met een paar kaarsen op tafel en wat lekkere hapjes kan de avond nog lang duren. Het voordeel van picknicktafels op maat is dat we de tafels in elke lengte kunnen vervaardigen. Dus als u een grote vriendengroep heeft en uw tuin laat het toe, dan maken we natuurlijk een hele lange tafel.

Ons werkgebied

Ons bedrijf is gevestigd in Veldhoven in de provincie Noord-Brabant en is dus makkelijk bereikbaar vanuit Eindhoven, Waalre, Valkenswaard, Nijmegen, Den Bosch, Breda, Tilburg, Weert en Venlo. Maar onze klanten weten ons eveneens te vinden vanuit alle provincies, zoals Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.