Wij maken uw boomstam eettafel op maat

Een snel ontbijt, krantje erbij, gezellig met vrienden dineren maar ook gezellig samen een gezinsspel spelen of blokken voor dat ene examen het wordt allemaal veel makkelijker en leuker aan een boomstamtafel van groenentafels.

Probeer ook eens onze module Outlet Uw eigen boomstamtafel samenstellen

Eettafel met eiken boomstam blad en losse stoelen
Eettafel met eiken boomstam blad en stalen x-poot gecombineerd met eiken bankje en stoelen
Eettafel met boomstamblad met zichtbare nerven voor een natuurlijke uitstraling

Op onze site en facebook pagina vind u allerlei voorbeelden van boomstamtafels en bankjes die wij reeds maakten. Of u nu op zoek bent naar een boomstam -eettafel, -salontafel, -bijzettafel, -bankje of een ander product met een boomstamblad wij helpen u graag uw wensen te realiseren.

Wij hebben ondertussen ruime ervaring in het maken en leveren van boomstamtafels en aanverwante producten door heel Nederland en daarbuiten. Het maken en uitleveren doen wij volledig in eigen beheer zodat u te maken hebt met één aanspreekpunt. Met andere woorden wij zijn uw meubelmaker aan huis. Bij ons komt de maker zelf zijn product bij u afleveren en weet u ook meteen wie u bij vragen kunt aanspreken.

Als u vragen heeft neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken of een bezoek te brengen aan onze showroom.

Enkele van onze kenmerken waar klanten ons voor waarderen:

  • Gratis bezorging
  • Optimale prijs-service verhouding
  • Volledig op uw wensen aan te passen

Wij zijn u graag van dienst,

Met vriendelijke groet,

Het team groenentafels