Een boomstamtafel op maat kopen

 

Een boomstamtafel op maat is het meest natuurlijke element voor uw inrichting in huis. Afhankelijk van wat u met het onderstel wilt doen, kan het blad van de tafel de aandachtstrekker zijn, of het onderstel zelf in combinatie met het houten blad. Wanneer u uw interieur liever rustig wilt houden, is een onderstel dat in dezelfde kleur is als uw muren of vloer een oplossing. In de woonkamer of keuken valt dan het blad van de boomstam tafel direct op. Ook een stel robuuste, houten poten maken het een geheel en daardoor straalt het rust uit. Voor een spannende, industriƫle combinatie kiest u voor een metalen onderstel. Dit staat mooi als u een natuurstenen of eikenhouten vloer heeft. Het metaal kan overigens ook een kleur krijgen of gewoon helemaal naturel blijven. Wij horen graag uw wensen en helpen u graag bij uw keuze voor een boomstamtafel op maat.

Een unieke boomstamtafel op maat bestellen

Een boomstamtafel kunt u samenstellen zoals u zelf wilt. Wij kunnen het oppervlak voor u behandelen in onze ambachtelijke werkplaats. Hiermee gaan boomstamtafels niet alleen langer mee, maar kunt u ook een bepaalde kleur kiezen. Zo is een gelakte tafel bestand tegen een kras en een stoot. Het oppervlak glanst en het hout is dan diep van kleur. Ook een kersen kleur is mogelijk. En met een beits, olie of lichte whitewash krijgt u weer een heel ander effect. Het is echter niet noodzakelijk om boomstamtafels te behandelen. Een onbehandelde houten tafel behoudt zijn naturel look vele jaren. En het voordeel van een onbehandelde tafel is, dat u deze bij kleine gebruikssporen aan het oppervlak licht kunt laten opschuren. Dit kunt u eventueel ook zelf doen. Hierdoor krijgt de tafel zijn oorspronkelijke karakter en charme weer direct terug. Bent u de naturel uitstraling uiteindelijk beu? Dan is behandelen van het houten boomstam oppervlak geen enkel probleem. Uw tafel heeft zo in een middag een complete metamorfose ondergaan en u hoeft zeker geen nieuwe te kopen. Het onderhoud is verder heel eenvoudig: u neemt het eenmaal per week af met een vochtige doek en de tafel straalt weer. Agressieve schoonmaakmiddelen heeft u dus gelukkig niet nodig.

 

Ons werkgebied

Ons bedrijf is gevestigd in Veldhoven in de provincie Noord-Brabant en is dus makkelijk bereikbaar vanuit Eindhoven, Waalre, Valkenswaard, Nijmegen, Den Bosch, Breda, Tilburg, Weert en Venlo. Maar onze klanten weten ons eveneens te vinden vanuit alle provincies, zoals Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.