Maak uw interieur compleet met een boomstam tafeltje op maat

Een boomstam tafeltje op maat kan een praktisch probleem oplossen. Zo pakt u dit tafeltje er makkelijk bij als er bezoek is of u een feestje viert. Vaak ontbreekt het dan aan extra ruimte om een drankje of iets lekkers neer te zetten. En met een kleinere tafel lost u dit probleem makkelijk op. Het boomstam tafeltje heeft een robuuste uitstraling en kan tegen een stootje. Het is wat hoger op de poten te zetten, waardoor het lijkt te zweven. Dit is prachtig als u het blad in de kijker wilt zetten. Het is echter ook mogelijk om het boomstam tafeltje op wielen te monteren. Dit levert een meer industriële look op. De dikte van het blad van het tafeltje bepalen we graag in overleg met u.

Probeer ook eens onze module Outlet Uw eigen boomstamtafel samenstellen

Boomstamtafel salontafel

Boomstam tafeltje op maat bestellen

Het boomstam tafeltje als bijzettafel is een voor de hand liggende keuze. Maar wist u dat klanten het ook kopen als nachtkastje? Het is groot genoeg voor een kleine wekker en een leesboek of e-reader. En er blijft ook nog ruimte over voor wat persoonlijke spulletjes. We maken het boomstam tafeltje immers voor u op maat. Zeker in een lichte slaapkamer is een tafel met een natuurlijk, boomstam blad een waardevolle toevoeging aan uw slaapkamerinterieur. Uw kamer blijft rustig en u slaapt heerlijk met alle essentiële zaken bij de hand. Indien u een hoog of juist een laag bed heeft, is dat voor ons geen probleem. Wij leveren enkel maatwerk en kunnen het nachtkastje dus geheel in de gewenste hoogte leveren.

Een tafeltje dat de aandacht trekt

Door te variëren met de dikte van het houten blad van het boomstam tafeltje en te spelen met het onderstel, trekt het tafeltje direct de aandacht. Laat u het oppervlak van het blad wat hoger uitkomen, dan kunt het zelfs gebruiken als element om beelden of andere persoonlijke items op te plaatsen. Voor creatieve mensen kan dit ideaal zijn om in huis of in een galerie kunstwerken goed uit te laten komen. Het krijgt dan het doel om een expositie mogelijk te maken, zonder te nadrukkelijk aanwezig te zijn.

Ons werkgebied

Ons bedrijf is gevestigd in Veldhoven in de provincie Noord-Brabant en is dus makkelijk bereikbaar vanuit Eindhoven, Waalre, Valkenswaard, Nijmegen, Den Bosch, Breda, Tilburg, Weert en Venlo. Maar onze klanten weten ons eveneens te vinden vanuit alle provincies, zoals Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.