Bestel een authentieke boomstam tafelblad op maat

Een boomstam tafelblad op maat gaat u niet zomaar bij de bouwmarkt kopen. Een vakman weet namelijk waar op gelet moet worden bij de aanschaf van goed hout. Het op maat maken vraagt ook enige kennis en ervaring. Uiteraard hebben onze medewerkers deze expertise en ervaring. U bent verzekerd van het beste eikenhout en aan het inventariseren van uw wensen voor het tafelblad besteden wij veel persoonlijke aandacht. Bij al onze projecten staat de vraag van de klant en het te behalen resultaat centraal.

Boomstam tafelblad op maat in plaats van huidige tafelblad

Bij een boomstam tafelblad denkt u waarschijnlijk direct aan het laten vervaardigen van een nieuw blad voor een bestaand onderstel. Soms heeft u uit een erfenis een prachtige tafel gekregen waar veel herinneringen aan zitten, maar is het blad inmiddels aan vervanging toe. De herinneringen zullen altijd blijven, maar dan is het goed te weten dat een nieuw tafelblad op maat geen enkel probleem is. Samen met u kijken we naar de grootte van het tafelblad bij het onderstel. Wilt u precies dezelfde afmeting? Of kan het ook anders? Wij denken met u mee. Ook de afwerking kan anders dan het tafelblad dat er nu op zit. Het kan met een strakke rand, met robuuste eikenhouten planken. Of het kan met een doorsnede van een boomstam in zijn natuurlijke staat, dus met de randen van de boom behouden. Voor elk ontwerp is iets te zeggen, maar u heeft in ieder geval alle keuze. Laat u inspireren door projecten die al eerder in onze werkplaats uitgevoerd zijn.

Verschillende toepassingen van een boomstam tafelblad

Het plaatsen van een maatwerk tafelblad kan echter op veel meer plaatsen dan u nu denkt en dus niet alleen op een bestaand of nieuw onderstel. Neem het werkblad in een camper of op een boot. Het wordt dan een unieke en persoonlijke toevoeging aan uw boot of camper. Of gebruik het tijdens een speciaal evenement om een blijvend aandenken te creƫren aan die dag, zoals tijdens een bruiloft waarbij de aanwezige gasten hun naam in het eikenhout branden of snijden. Dit is een origineel kunstwerk voor thuis aan de muur, of om na het evenement te laten lakken en als werkblad voor de bar te gebruiken. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos en wij helpen u graag bij de ontwikkeling van uw maatwerk project.

Ons werkgebied

Ons bedrijf is gevestigd in Veldhoven in de provincie Noord-Brabant en is dus makkelijk bereikbaar vanuit Eindhoven, Waalre, Valkenswaard, Nijmegen, Den Bosch, Breda, Tilburg, Weert en Venlo. Maar onze klanten weten ons eveneens te vinden vanuit alle provincies, zoals Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.