Voeg een rustieke boomstam salontafel toe aan uw interieur

Met een boomstam salontafel in uw woonkamer haalt u een echte eyecatcher in huis. U laat er bloemen of een schaal met persoonlijke items mooi op uitkomen. ’s Avonds voor de televisie is het de plek om de afstandsbediening neer te leggen of het is lekker om er de beentjes op te laten rusten na een dag hard werken. De salontafel kan centraal voor de haard staan en het eikenhout komt dan voor het knapperend haardvuur helemaal tot zijn recht. De tafels van Amerikaans eiken zijn met name een lust voor het oog. Salontafels worden niet alleen centraal in de woonkamer geplaatst. U kunt ze ook in de hoek plaatsen, waar twee banken of een fauteuil en bank aan elkaar aansluiten. Op deze manier heeft u een prachtige plek om uw allermooiste foto’s neer te zetten en dagelijks te zien.

Boomstam bijzettafeltje met een robuuste poot
Boomstam salontafel

Een maatwerk boomstam salontafel

Niet iedere woonkamer is even groot en daarom ontwerpen wij alle boomstam salontafels op maat. De kosten hiervan zullen u zeker meevallen. Vraag ons gerust naar de prijs indien u besluit om een salontafel te gaan kopen. Bij het hout bieden wij diverse afwerkingsmogelijkheden, waardoor u kunt kiezen voor de pure, onbehandelde eikenhouten uitstraling of voorzien van een lichte beits. Maar ook een gelakte houtafwerking of salontafel in kersen kleur is mogelijk. U kunt dus prima aansluiten bij de huidige inrichting van uw interieur indien u dit wenst. Vraag ons gerust om advies en onze werkplaats gaat graag voor u met een maatwerkproject aan de slag.

Specifieke wensen boomstam salontafel

Voor het onderstel kunt u een rustieke houten constructie kiezen die past bij de rest van de salontafel. Het kan alleen om robuuste poten gaan die het blad ondersteunen. Daarnaast is het ook mogelijk om één of meerdere niveaus onder het bovenoppervlak te vervaardigen. Dit heeft als voordeel dat u extra opbergruimte heeft. Uw favoriete magazines zijn dan altijd binnen handbereik en toch liggen ze netjes en opgeruimd uit het zicht.

Moderne boomstam salontafels

Kiest u liever voor een moderne uitstraling voor uw salontafel? Dan is een metalen draagconstructie een goed idee. De metalen poten kunnen recht naar beneden en vanaf de vier hoeken bevestigd worden. Ook is het mogelijk om drie of vier poten vanuit het midden naar de buitenkant te laten lopen. Dit heeft een speelser effect. De poot trekt dan net zo veel aandacht als het prachtige eikenhouten blad.

Ons werkgebied

Ons bedrijf is gevestigd in Veldhoven in de provincie Noord-Brabant en is dus makkelijk bereikbaar vanuit Eindhoven, Waalre, Valkenswaard, Nijmegen, Den Bosch, Breda, Tilburg, Weert en Venlo. Maar onze klanten weten ons eveneens te vinden vanuit alle provincies, zoals Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.