Verfraai uw tuin met een boomstam picknicktafel op maat

Wanneer u al langer droomt van een authentieke en unieke boomstam picknicktafel op maat in uw tuin, eindigt hier uw zoektocht. U bent bij ons namelijk precies aan het juiste adres voor een picknicktafel op maat. De tafel met banken is maatwerk en kunt u dus in elke gewenste afmeting laten maken. De kosten hiervan zullen u zeker meevallen, bel ons gerust voor een prijsopgave . U kunt een kleine picknicktafel voor uw kinderen of kleinkinderen bestellen, waar ze lekker aan kunnen tekenen of eten. Maar u kunt ook een hele lange picknicktafel voor in uw boomgaard bestellen. U neemt de picknickmand mee de boomgaard in en geniet heerlijk in de schaduw van uw bomen van een zomerse lunch of van een diner bij maan- en kaarslicht. De mogelijkheden zijn eindeloos. En door onze ervaring en persoonlijke aandacht kunnen wij in overleg met u goed advies geven over welke maat picknicktafel voor uw tuin of locatie geschikt is.

Op maat gemaakte boomstam picknicktafel

Iedereen kan een boomstam picknicktafel op maat kopen

De prijzen van de eikenhouten boomstam picknicktafels hangen allereerst af van de afmeting. De prijs wordt echter ook bepaald door de afwerking die u wenst. Zo kunnen wij de randen van oppervlakken van de tafel en de zitgedeelten rechthoekig afwerken. Dit geeft een moderne look. Maar er is ook een rustieke afwerking mogelijk, waarbij de contouren van de boomstam zichtbaar blijven. Hiermee voegt u landelijke uitstraling toe aan uw tuin. De keuze voor de afwerking hangt onder andere af van de overige inrichting in uw tuin. Wilt u aansluiten bij uw huidige tuininrichting? Of wilt u juist het contrast opzoeken? Vraagt u ons gerust om advies en een prijsopgave zodat u weet wat er bij ons te koop is.

Het onderhoud van uw boomstam picknicktafels

In de tuin vergrijst een onbehandelde picknicktafel na verloop van tijd. Weer en wind heeft zo een natuurlijk effect op de oorspronkelijke kleur van het hout. Dit doet zeker niets af aan de kwaliteit van de tafel, maar als u liever de natuurlijke houten kleur behoudt, wordt de tafel in onze werkplaats de eerste keer behandeld. Na levering dient u de tafel slechts licht te onderhouden door ervoor te zorgen dat er geen bladeren op blijven liggen. Deze zorgen namelijk voor een groene aanslag. Daarnaast behandelt u de picknicktafel periodiek met dezelfde lak, olie of beits waarmee het de eerste keer door ons behandeld is. Zo geniet u nog veel langer van de kwaliteit en uitstraling van uw landelijke picknicktafel.

Ons werkgebied

Ons bedrijf is gevestigd in Veldhoven in de provincie Noord-Brabant en is dus makkelijk bereikbaar vanuit Eindhoven, Waalre, Valkenswaard, Nijmegen, Den Bosch, Breda, Tilburg, Weert en Venlo. Maar onze klanten weten ons eveneens te vinden vanuit alle provincies, zoals Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.