Een unieke boomstam bijzettafel kopen

Wanneer u houdt van een natuurlijke uitstraling in uw interieur is het kopen van een boomstam bijzettafel een passende oplossing. Uw woonkamer of serre straalt hiermee een rustige sfeer uit. De bijzettafels combineert u met een meer rustieke omgeving, maar ook met een modern interieur. Boomstam bijzettafels koopt u in eikenhout, waarbij wij ook nog drie varianten bijzettafels voor u kunnen samenstellen. De bijzettafel is namelijk als traditionele eikenhouten tafel te vervaardigen of in licht eiken of kersen kleur voor u samen te stellen.

Een boomstam bijzettafel kopen

Boomstam bijzettafels zijn met verschillende onderstellen te bestellen. Zo kunt u gaan voor een strakke, industriƫle tafelpoot. Deze steekt mooi af bij het eiken blad van de bijzettafel en u kunt hierbij ook nog kiezen uit verschillende kleuren. Robuuste tafelpoten in metaalkleur maken het hout iets warmer, terwijl u met een moderne, zwarte tafelpoot het onderstel echt laat afsteken bij het houten blad van de bijzettafel. Met een wit onderstel tegen een lichte muur lijkt het blad zelfs bijna te zweven. Om de natuurlijke eiken look door te trekken adviseren wij het onderstel ook in eikenhout vorm te geven. Kortom, u kunt uw tafel volledig naar uw wensen laten maken.

Afwerking van de houten bijzettafel

Bij de afwerking bieden wij de mogelijkheid om het blad van de bijzettafel naturel te houden of te lakken. Een bijzettafel met gelakt oppervlak is beter bestand tegen de gevolgen van vocht, krassen of stoten. Met een gelakte bovenlaag voorkomt u kringen van glazen die nat zijn geweest aan de onderkant. Ook is het oppervlak van de bijzettafel beter bestand tegen krassen die u kunt krijgen bij het verschuiven van een bloemenvaas of andere zwaardere decoraties die u erop heeft staan. Zo heeft u lang plezier van uw houten bijzettafel.

Afmeting van boomstam bijzettafels

Wij leveren alleen maatwerk. Hierdoor krijgt u precies die afmeting die bij uw huidige of nieuw te ontwerpen interieur past. De boomstam bijzettafels kunnen in verschillende vormen vervaardigd worden, zoals langwerpig of vierkant. Ook de dikte van het blad van de bijzettafel bepalen wij in overleg met u. Wij bieden u verder de keuze tussen een strak afgewerkte rand van de bijzettafel, of een authentieke houten rand die de vorm van de boomstam volgt. En vindt u het lastig om uit al deze mogelijkheden een keuze te maken? Laat u dan door ons adviseren over wat past bij uw smaak en interieur. Voor iedereen is een unieke boomstam bijzettafel op maat mogelijk.

Ons werkgebied

Ons bedrijf is gevestigd in Veldhoven in de provincie Noord-Brabant en is dus makkelijk bereikbaar vanuit Eindhoven, Waalre, Valkenswaard, Nijmegen, Den Bosch, Breda, Tilburg, Weert en Venlo. Maar onze klanten weten ons eveneens te vinden vanuit alle provincies, zoals Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.